2013. június 15., szombat

Rajtra készen!

Üdvözlök mindenkit az oldalon!

Ezennel örömmel közölhetem, hogy megnyílt a blog! Bárki, nyugodtan kérhet kritikát, amit a lehető leghamarabb elkészítek a számára!

Üdvözlettel:

Annamária

2 megjegyzés:

  1. Kedves Annamária és Norbert!

    Kezdetben a Chat-be szerettem volna bepötyögni néhány szót, ám a mondatok száma egyre csak nőtt, míg végül úgy döntöttem, inkább ide írok pár sebtében firkantott sort. Sok idő eltelt, mióta utoljára megmosolyogtam egy kritikát, ám ezennel megtört a jég. Mérhetetlen szomorúsággal tölt el engem - aki mellesleg már-már rajongással olvas véleményezést -, hogy megszűnni látszanak a kifejtett, őszinte kritikák. Ti újfent hitet adtatok nekem. Úgy vélem van értelme keresgélni a kritikablogok kaotikus világában, hiszen lehet még ilyesfajta gyöngyszemre bukkanni. A kritikátok, melyet olvastam igényes, választékosan megfogalmazott és (ha mindez nem lenne elég remek) bőven kifejtett, nem az a fajta kiábrándító betűhalmaz, ami teljességgel semmitmondó és elhamarkodott. Igazán köszönöm, már-már élményt nyújtott ez a kellemes felfedezés és bocsánat a fenti kusza eszmefuttatásért. :)

    Üdv:
    Sopianae

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Sopianae!

      Nagyon köszönjük a kedves szavakat! Örülünk, hogy te is így látod a dolgokat és hogy visszaadhattuk neked a reményt. ^^
      Valóban sok a kevésbé igényes, rövid kritika, ami nem igazán szolgálja a fejlődést. Ezt az oldal ennek a szomorú állapotnak a megváltoztatása érdekében hoztuk létre. Reméljük, hogy célt érünk, és újra egyre több igényes kritika születik majd a blogger közösségben. :)

      Még egyszer nagyon köszönjük szépen a szavaidat! :)

      Üdvözlettel:

      Annamária és Norbert

      Törlés